MiTek Finland tuotevalikoimassa on saatavissa tammikuusta 2015 alkaen puurakenteeseen porattavien läpivientien vahvistamiseen tarkoitettu naulalevy.

Ominaisuudet

Paksuus 1,3 mm
Leveys 50 mm
Pituus 72 mm
Pakkauskoko 450 kpl
Raaka-aine S350GD EN 10346: 2009
Myötölujuus (min) 350 MPa
Murtovenymä A80 19%
Pitkäaikaiskestävyys Kuumasinkitty, Z275
Käyttöluokka 2 EN1995-1-1

Siirry tilauslomakkeelle

Vahvistuslevyn käytöstä:

Kaidevahvistuslevyt sijoitetaan keskeisesti rakenteeseen poratun reiän ympärille siten että levyt on sijoitettu pituussuunnassaan paarteen suuntaisesti molemmin puolin paarretta.

Naulalevy puristetaan paikalleen kattoristikkotehtaalla naulalevyjen puristamiseen tarkoitetulla laitteella. Levyt voidaan puristaa paikoilleen työmaalla ruuvipuristimella siten että levyn päällä on sen kokonaan peittävä riittävän jäykkä välikappale. Levyä ei saa kiinnittää paikalleen lyömällä.

Reiän poraamisessa noudatetaan kaidevalmistajan antamia ohjeita.

Yleisesti käytetyn Vepe-kaidetolpan kiinnitysohje:

Lataa kiinnitysohje

Tietoa vaatimustenmukaisuudesta:

Kaidevahvistuslevylle ei ole ilmoitettu EN14545:2008 mukaisia suunnitteluarvoja eikä sen käyttö kahden tai useamman puutavarakappaleen rakenteellisessa liitoksessa ole sallittua ilman erityistarkastelua.

Koska tuotteen käyttötarkoitus ei ole standardissa määritellyn mukainen se valmistetaan ilman CE-merkintää. Kaidevahvistuslevyn vaatimustenmukaisuus varmistetaan tehtaalla osana MiTek Finland Oy:n ISO 9001 mukaista toimintajärjestelmää.

Kokonaisvaltaiset rakentamisen ratkaisut

Toteutamme myös NR-suunnittelun rakentamisen prosessisi tehostamiseksi. Tilaa sekä naulalevyt että ristikkosuunnitelmat yhdeltä ovelta!

Tiesitkö, että valmistamme Karstulassa myös tarvitsemasi erikoisosat nopeasti ja kustannustehokkaasti? Lue lisää täältä!