Ota välipohja hyötykäyttöön ja valitse

Posi-Palkki®-välipohjaratkaisu

Posi-Palkki® on puurakenteinen välipohjaratkaisu, joka parantaa asumismukavuutta vähentämällä askeleiden aiheuttamaa värähtelyä ja piilottaen talotekniset asennukset niin, ettei epäesteettisiä kotelointeja tarvita.

Kaisapalkeilla jäykistetty palkisto on aidosti ristiin kantava välipohjarakenne, joka suunnitellaan aina kohteen mittojen ja vaatimusten mukaan. Tämän ansiosta mittatarkkojen palkkien asennus käy nopeasti eikä hukkamateriaaleja synny.

Palkit toimitetaan työmaalle aina asennusvalmiina tarkkojen rakennesuunnitelmien kanssa ja kevyet palkit voidaan usein asentaa käsin.

Lue myös: Posi-välipohjan läpileikkaus paljastaa, kuinka tehokas välipohjan äänieristys rakentuu

Mahdollistaa

Yksinkertaiset LVIS-ratkaisut

Posi-Palkin rakenne muodostuu puisista paarteista sekä teräksisistä MiTek Posi-Strut™ -ristikkosauvoista. Sen avoin rakenne mahdollistaa taloteknisten putkien kuljetuksen välipohjan sisällä.

Putkivetoihin liittyvät alaslaskut ja koteloinnit voidaan usein välttää kokonaan, ja samalla työmäärä vähenee niin suunnittelupöydällä kuin työmaalla.

Soveltuu käytettäväksi

Lattialämmityksen kanssa

Posi-Palkki®-välipohjaratkaisu soveltuu käytettäväksi useimpien rakenneratkaisujen yhteydessä omakoti-, rivi- ja puukerrostalokohteissa. Palkisto soveltuu myös lattialämmitys- ja tasoitevalurakenteisiin.

Lue lisää Posi-Palkista:

Esitteemme kertoo, kuinka otat Posi-palkistosta kaiken hyödyn irti.

Lataa esite

Parempaa rakentamista

Kysy lisää ja valitse parempi välipohja!

 

Ota yhteyttä

Uusimmat MiTek Finland uutiset

Ollikaisen Hirsirakenne: Puurakenteinen välipohja antaa suunnitteluun vapautta

Talotehdas Ollikaisen Hirsirakenne suunnittelee moderneja hirsitaloja, joissa hirsirakentamisen perinteet ja uusin hirsiteknologia yhdistyvät skandinaaviseen tila- ja muotoajatteluun. Yksi modernin hirsirakentamisen mahdollistajista on Posi-Palkki, jolla saadaan aikaan väljä, läpivedot sisäänsä piilottava puurakenteinen välipohja. Tämä antaa talotehtaalle suunnitteluun vapautta ja mahdollistaa modernin, skandinaavisen talonrakentamisen. Vallitsevat trendit suosivat avoimia, korkeita tiloja ja graafisen suoria pintoja. Alakaton pinnassa tai

Lue lisää
hirsitalo ollikainen talomalli kaleva, puurakenteinen välipohja posi-palkilla