Johdanto

MiTek Industries, Inc. tytäryhtiöineen ja osakkuusyrityksineen (”MiTek”, ”yritys”, ”me” eri muodoissaan) kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut turvaamaan ja suojaamaan yksityisyytesi henkilötietoja kerätessään. Tämä tietosuojaseloste sisältää tärkeitä tietoja yrityksen tietosuojakäytännöistä ja valinnoista, joita se tarjoaa henkilöille heidän henkilötietojensa osalta. Jos annat meille henkilötietoja, kerrot meille lukeneesi tässä tietosuojaselosteessa tiivistetysti esitetyt tietosuojakäytännöt, ymmärtäväsi ne täysin ja hyväksyväsi ne.

Soveltamisala

Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan kerätessämme ja käyttäessämme henkilötietoja, joita voimme saada eri tavoin, mukaan lukien seuraavien kautta: tämän sivuston ja liitteessä A lueteltujen sivustojen (yhdessä ”sivustot” ja kukin ”sivusto”) käyttösi; tiedot, jotka on saatu tuotteiden tai palveluiden ostosi yhteydessä taikka siinä yhteydessä, että olemme ostaneet tuotteita tai palveluita sinulta; tiedot, jotka on saatu työhakemuksesi tai työsuhteesi yhteydessä; tiedot tapahtumista, joihin osallistut; ja mobiilisovelluksemme.

Keräämiemme tietojen tyypit

Käyttäessämme termiä ”henkilötiedot” tässä tietosuojaselosteessa tarkoitamme tietoja, joista tunnistaa henkilön tai joita voi käyttää henkilön tunnistamiseen. Henkilötiedot eivät sisällä tietoja, jotka on anonymisoitu tai tehty tunnistamattomiksi, tai joissain tapauksissa tietoja, jotka ovat julkisesti saatavilla.

Saatamme kerätä henkilötietoja seuraavasti: sinulta (esimerkiksi kun tilaat tuotteen tai palvelun, täytät lomakkeen, otat yhteyttä meihin, rekisteröit tilin, haet työpaikkaa tai rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi); työnantajaltasi; julkisesti saatavilla olevista tiedoista; ja automaattisesti, kun käyt sivustoillamme tai käytät niillä olevia tuotteitamme tai palveluitamme taikka olet vuorovaikutuksessa asettamiemme verkkomainosten kanssa.

Seuraavassa on esimerkkejä sinulta keräämiemme tietojen tyypeistä ja siitä, miten käytämme kyseisiä tietoja:

Tilin rekisteröinti – Saatamme kerätä nimesi ja yhteystietosi luodessasi tilin. Keräämme myös tietoja, jotka liittyvät toimenpiteisiin, joita suoritat ollessasi kirjautuneena tilillesi. Meillä on oikeutettu etu tarjota tiliin liittyviä toimintoja käyttäjillemme. Tilejä voidaan käyttää tilausten seurantaan, tukipyyntöjen seurantaan, [lisää tilien muu tarkoitus].

Ääni- ja videotallenteet – Saatamme kerätä ääni- ja videotietoja, joita lähetät, joita tallennetaan tiloissamme olevien valvontakameroiden kautta tai joita tallennetaan tukipuheluiden aikana. Jos käytämme lähettämiäsi tallenteita, käyttö perustuu suostumukseesi. Meillä on oikeutettu etu varmistaa tilojemme turvallisuus sekä tuotteidemme ja palveluidemme laatu.

Asiakastiedot – Keräämme nimen ja yhteystiedot asiakkailtamme ja niiden työntekijöiltä, joiden kanssa saatamme olla vuorovaikutuksessa. Saatamme käsitellä näitä tietoja toteuttaaksemme asiakkaan kanssa solmimaamme sopimusta. Meillä on myös oikeutettu etu ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja viestiä asiakkaidemme kanssa tavanomaisesta yrityshallinnosta, kuten hankkeista, palveluista ja laskutuksesta.

Asiakastuki/-palaute – Jos annat meille palautetta tai otat meihin yhteyttä tukea saadaksesi, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä minkä tahansa muun meille lähettämäsi sisällön vastaamista varten. Jos otat meihin yhteyttä asiakastukea saadaksesi, saatamme pyytää sinua antamaan tietoja myös tietokoneestasi tai ongelmista, joita yrität ratkaista. Meillä on oikeutettu etu vastaanottaa palautettasi tai ongelmiasi ja toimia niiden mukaisesti. Joissakin tilanteissa saatamme käsitellä näitä tietoja toteuttaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.

Etäisyystiedot – Kun käytät sivustojamme tai mobiilisovelluksiamme, saatamme kerätä sijaintisi laitteesi GPS-, Wi-Fi- ja/tai matkapuhelintekniikasta sijaintisi määrittämistä varten. Meillä on oikeutettu etu ymmärtää käyttäjiämme ja tarjota räätälöityjä palveluita. Joissakin yhteyksissä käyttömme perustuu myös suostumukseesi siitä, että annat meille maantieteellisiä sijaintitietoja.

Vuorovaikutus verkossa – Kun käytät sivustojamme ja sivustojen kautta tarjottavia palveluita, saatamme kerätä tietoja automaattisesti käyttäen evästeitä ja vastaavia tekniikoita; näitä tietoja ovat esimerkiksi seuraavat:

 • selaintyyppisi ja käyttöjärjestelmäsi
 • sivuston sivut, joita katselet
 • linkit, joita napsautat
 • IP-osoitteesi
 • sijainti, josta käsin käytät verkkosivustoamme
 • verkkosivustollamme käyntisi päivämäärä ja kellonaika
 • Internet-palveluntarjoajasi
 • verkkosivusto, jolla kävit ennen sivustollemme tuloa
 • niiden linkkien määrä, joita napsautat sivustolla
 • sivut, joita katselit sivustolla
 • tietyt haut/kyselyt, joita teit tuotteidemme ja/tai verkkosivustojemme kautta, ja
 • mobiililaitteen tunnisteet, kuten IMEI ja laitetunnus.

Meillä on oikeutettu etu tehdä verkkosivustostamme tehokkaasti toimiva, seurata verkkojamme ja seurata verkkosivustollamme kävijöitä. Jos laki niin edellyttää, kolmannen osapuolen evästeiden ja vastaavien seurantatekniikoiden käyttömme perustuu suostumukseen.

Mobiililaitteet – Saatamme käyttää mobiilisovellustemme käyttäjiin mobiilianalytiikkaohjelmistoa. Tämä ohjelmisto saattaa kerätä sellaisia tietoja kuin miten usein käytät sovellusta, mitä tapahtumia sovelluksessa esiintyy ja mistä sovellus ladattiin, sekä koottuja käyttötietoja ja suorituskykytietoja. Meillä on oikeutettu etu tunnistaa yksittäiset kävijät ja ymmärtää, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa kanssamme mobiililaitteillaan.

Uutiskirjeet – Kun rekisteröidyt jollekin postituslistallemme, keräämme sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi. Jos saat uutiskirjeen meiltä, saatamme käyttää tiettyjä työkaluja tallentaaksemme siihen liittyviä tietoja, kun avaat viestimme, napsautat jotakin sen sisältämistä linkeistä tai bannereista ja teet ostoksia. Meillä on oikeutettu etu jakaa tietoja tuotteistamme tai palveluistamme ja ymmärtää, miten olet vuorovaikutuksessa sinulle lähettämämme viestinnän kanssa. Tietyissä tilanteissa tietojen keräämisemme perustuu suostumukseesi.

Verkossa oleva keskustelupalsta – Jos käytät tarjoamiamme tai muiden tarjoamia keskustelupalstoja, muut voivat kerätä ja käyttää kaikkia lähettämiäsi tietoja. Emme ole velvollisia valvomaan näitä julkisia keskustelupalstoja emmekä ota mitään vastuuta kyseisillä palstoilla julkaistujen tietojen tietoturvasta tai luottamuksellisuudesta. Jos käytämme keskustelupalstoille annettuja tietojasi, käyttö perustuu suostumukseesi.

Tilauksen tekeminen – Keräämme nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja luottokorttisi numeron, kun teet tilauksen. Käytämme tietojasi toteuttaaksemme sopimustamme tuotteiden tai palveluiden tarjoamisesta sinulle.

Työsuhde – Jos haet työpaikkaa tai sinusta tulee työntekijä, keräämme tarpeelliset henkilötiedot voidaksemme käsitellä hakemuksesi tai toteuttaa työsopimustamme. Näihin tietoihin saattavat sisältyä muun muassa verotunnistenumerosi, syntymäaikasi ja joissain maissa uskontosi. Saatamme kerätä koulutus- tai työsuhdehistoriasi voidaksemme arvioida soveltuvuuttasi tehtävään tai pankki- tai luottotilitietosi voidaksemme maksaa sinulle palkkaa tai korvauksia. Joissakin paikoissa olemme saattaneet kerätä algoritmin sormenpääskannauksesta tai olemme saattaneet kerätä biometrisiä tai vastaavia tietoja toteuttaaksemme työsopimustamme. Myös työntekijöiden yhtiön järjestelmien käyttöä voidaan seurata turvallisuustarkoituksia varten. Saatamme myös käyttää videokameroita jossakin paikassa turvallisuustarkoituksia varten.

Saatamme kerätä henkilötietoja suoraan sivuston kautta, henkilökohtaisesti tai sähköpostitse. Jos olet Kalifornian (Yhdysvallat) asukas, katso myös työnhakijoille tarkoitettua henkilötietojen keräämistä koskevaa Kalifornian ilmoitusta, joka on julkaistu sivustojen työpaikat-sivulla ja joka on nähtävissä myös tässä.

Käytämme nykyisiä työntekijöitä koskevia tietoja toteuttaaksemme työsopimustamme tai kanssasi solmittavan työsopimuksen ennakointia. Joissakin yhteyksissä myös laki edellyttää meidän keräävän tietoja työntekijöistämme. Meillä on myös oikeutettu etu käyttää tietojasi siihen, että saavutamme tehokkaat henkilöstö- ja työvoimatoiminnot.

Miten käytämme ja käsittelemme henkilötietojasi

Edellä esitettyjen tarkoitusten lisäksi yritys saattaa kerätä henkilötietojasi eri syistä.

Käyttö- tai verkkopalvelinlokeista keräämämme tiedot auttavat meitä hallinnoimaan sivustoja, joilla käyt; analysoimaan sivuston käyttöä; avustamaan ostamissasi tuotteissa ja palveluissa; suojaamaan sivustoja ja niiden sisältöä epäasianmukaiselta käytöltä ja parantamaan käyttäjäkokemusta.

Saatamme käyttää henkilötietojasi sisäisiin liiketoimintatarkoituksiimme, joihin voi kuulua esimerkiksi tapahtuman suorittaminen kanssasi. Saatamme käyttää näitä tietoja myös ottaaksemme yhteyttä sinuun useista muista liiketoiminnallisista syistä, kuten seuraavista:

 • tuotteidemme ja palveluidemme markkinoiminen sinulle tai uutiskirjeen lähettäminen
 • käyttäjätilisi määrittäminen
 • yhteyden ottaminen sinuun sidosyritystemme tai ulkoisten liiketoimintakumppaneidemme puolesta koskien sinua mahdollisesti kiinnostavaa tarjontaa
 • kysymysten esittäminen sinulle yrityksestämme, sivustoista tai tuotteistamme ja palveluistamme saamastasi kokemuksesta
 • suojaaminen mahdollisia vilpillisiä tapahtumia vastaan tai sellaisten tunnistaminen
 • mainontamme tehokkuuden määrittäminen
 • MiTek Universityyn rekisteröitymisesi salliminen ja
 • sivustojen hallinnointi, sivustojemme liikenteen arviointi, sivustojen ja palveluidemme ylläpitäminen ja parantaminen ja trendien analysointi kootusti.

Saatamme myös käyttää sivuston ja tuotteen käyttöä koskevia tilastoja tuotekehitys- ja parantamistarkoituksiin.

Kun julkaiset sivustollamme mainoksen koneista, joita haluat myydä, saatamme pyytää sinulta yhteystietoja (kuten nimen ja sähköpostiosoitteen), jotta sinuun voidaan ottaa sivuston kautta yhteyttä mainostasi koskien.

Teemme päätelmiä keräämistämme henkilötiedoista, ja käytämme kyseisiä päätelmiä samoihin tarkoituksiin kuin joihin tietoja kerättiin.

Kun käytät sivustojamme ja muutoin annat meille henkilötietoja, myönnät ja hyväksyt sen, että käytämme kyseisiä tietoja edellä esitettyihin liiketoiminta- ja oikeudellisiin tarkoituksiin.

Miten jaamme henkilötietojasi

Saatamme antaa henkilötietojasi sidosyrityksillemme ja sitoutumattomille kolmansille osapuolille, joita olemme ottaneet palvelukseen auttamaan meitä sisäisissä liiketoiminnallisissa tarkoituksissamme, kuten sähköpostipalvelujen tarjoajille, alustojen isännöintipalvelujen tarjoajille, maksunkäsittelijöille, myyjille, työntekijäetuuksien tarjoajille, konsulteille, liiketoimintakumppaneille sekä muille tuotteiden ja palvelujen tarjoajille, jotka toimivat puolestamme. Tämä voi olla tarpeen tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi tai tukemiseksi, kanssasi solmimamme sopimuksen toteuttamiseksi, sisällön ja teknologian tarjoajiin kohdistuvien lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi, jos tämä on tarpeen liikeomaisuuden siirron yhteydessä, tai jos katsomme tämän tarpeelliseksi oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi. Edellytämme, että henkilötietojasi käsittelevä tai niihin pääsyn saava kolmas osapuoli tai sidosyritys käyttää kyseisiä tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisten sitoumustemme mukaisesti.

Jos jokin muu yritys hankkii tai suunnittelee hankkivansa yrityksemme, liiketoimintamme tai varamme, jaamme tietoja kyseiselle yritykselle, myös neuvotteluvaiheessa.

Saatamme luovuttaa henkilötietoja myös, jos se on tarpeen lain noudattamiseksi, kuten haasteen tai muun oikeusprosessin noudattamiseksi, tai kun uskomme vilpittömässä mielessä, että kyseinen luovuttaminen on tarpeen oikeuksiemme suojaamiseksi, turvallisuutesi tai muiden turvallisuuden suojaamiseksi, petoksen tutkimiseksi tai viranomaispyyntöön vastaamiseksi.

Saatamme luovuttaa tiettyjä tietoja, jos meidän on nostettava kanne tai muu sääntelymenettely sinun tai meidän välillä tai sinuun tai meihin liittyen taikka puolustauduttava sellaista vastaan; tai jos uskomme, että kyseinen luovutus on tarpeen tunnistaaksemme jonkun, ottaaksemme yhteyttä johonkuhun tai aloittaaksemme oikeustoimen jotakuta vastaan, joka on saattanut rikkoa jonkin sivustomme käyttöehtoja tai joka saattaa loukata tai häiritä (joko tahallisesti tai tahattomasti) oikeuksiamme tai omaisuuttamme, muita sivustojen käyttäjiä tai ketä tahansa muuta, joille kyseiset toiminnot voivat olla vahingoksi.

Joissakin tapauksissa työhakemustietoja saattavat puolestamme kerätä kanssamme sopimuksen tehneet kolmannen osapuolen hallinnoijat, joilla on lupa käsitellä antamiasi tietoja vain tarkoituksissa, jotka koskevat palvelujen tarjoamista meille.

Saatamme kysyä, haluaisitko meidän jakavan tietojasi muille sitoutumattomille kolmansille osapuolille, joita ei ole kuvattu muualla tässä selosteessa.

Saanti, koskemattomuus, valinta ja poisto

Jos käytämme tai keräämme henkilötietojasi, haluamme kyseisten tietojen olevan luotettavia, paikkansapitäviä, täydellisiä, oikea-aikaisia ja asiaankuuluvia niiden käyttötarkoituksen kannalta. Tämän saavuttamiseksi tarjoamme henkilöille mahdollisuuden saada tietonsa ja pyytää tietojen korjauksia tai poistoja. Joissakin tapauksissa saatamme rajoittaa tietojen saantiasi tai kieltää sen, jos laki sallii tai edellyttää meidän tekevän niin, tai jos emme pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi asianmukaisesti.

Jos haluat saada henkilötietosi, korjata niitä tai pyytää niiden poistamista tai poistaa valokuvasi profiilistasi, kirjaudu sisään tilillesi tai ota yhteyttä meihin tässä tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti.

Tietojen saanti ja koskemattomuus

Voit pyytää saada henkilötietosi ottamalla yhteyttä meihin tässä tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti. Lain vaatimassa laajuudessa myönnämme sinulle pyynnöstä kohtuullisen pääsyn henkilötietoihin, joita meillä on sinusta, siirrettävässä muodossa.

Pyydämme, että pidät henkilötietosi ajan tasalla ja teet niihin mahdolliset muutokset tai kehotat meitä tekemään ne.

Joitakin työntekijöiden henkilötietoja voi päivittää suoraan Workdayssä.

Jos haluat päivittää asiakasasetuksesi, jotka koskevat tuotteidemme, palveluidemme, uutispäivitystemme, tiedotteidemme ja raporttiemme sähköpostiviestejä, siirry kyseisessä sähköpostiviestissä olevaan asetusten linkkiin.

Jos uskot hallussamme olevan sinua koskevia henkilötietoja, jotka ovat yhteydessään paikkansapitämättömiä, epätäydellisiä tai epäajankohtaisia taikka jotka eivät ole asiaankuuluvia käyttötarkoitukseensa nähden, voit ottaa yhteyttä meihin ja pyytää, että korjaamme, päivitämme tai poistamme nämä tiedot. Toteutamme kohtuulliset toimet, siten kuin asiayhteyteen soveltuu, korjataksemme paikkansapitämättömät tai epätäydelliset tiedot taikka poistaaksemme epäajankohtaiset tai asiaankuulumattomat tiedot, kunhan kohtuudella osoitetaan kyseisten tietojen olevan paikkansapitämättömiä, epätäydellisiä, epäajankohtaisia tai asiaankuulumattomia käyttötarkoitukseensa nähden. Noudatamme kyseisten pyyntöjen yhteydessä oikeudellisia vaatimuksia soveltuvin osin.

Varaamme oikeuden seuraaviin: (1) kohtuullisten tietojen pyytäminen ja hankkiminen sinulta henkilöllisyytesi vahvistamiseksi; (2) tarpeellisten tietojen pyytäminen ja hankkiminen sinulta tietojen korjaamiseksi tai päivittämiseksi; (3) pyyntöjen hylkääminen ja/tai huomiotta jättäminen, jos määritämme, että kyseisiä pyyntöjä tehdään toistuvasti tai niistä puuttuu muutoin vilpittömyyden perusta; ja (4) lisätoimenpiteiden suorittamatta jättäminen pyyntösi osalta, jos et kohtuudella toimita kohdassa (1) tai (2) kuvattuja tietoja. Vastaamme pyyntöösi kohtuullisessa ajassa.

Henkilöstöhallinnon tiedot

Säilytämme työntekijöiden ja hakijoiden tietoja niin pitkään kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimustemme toteuttamiseksi.

Valinta

Yleisellä tasolla meidän on käytettävä henkilötietojasi yhteydenpitoon kanssasi ja tapahtumien tai ohjeiden käsittelyyn. Muilta osin saatat voida tehdä valintoja siitä, miten käytämme tietojasi, olemmeko yhteydessä sinuun ja jos olemme, missä muodossa. Voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä tai luovuttamista ottamalla yhteyttä meihin tässä selosteessa esitetyn mukaisesti.

Jos et halua meidän enää käyttävän henkilötietojasi sisäisiin liiketoimintatarkoituksiimme tai jos haluat kumota siihen aiemmin antamasi suostumuksen, voit pyytää meitä lopettamaan sen (kieltäytyä siitä) ottamalla yhteyttä meihin tässä selosteessa esitetyn mukaisesti. Kunnioitamme kieltäytymispyyntöäsi lain niin edellyttäessä ja monissa tapauksissa muutoinkin. Emme ehkä kunnioita pyyntöäsi, jos henkilötietojesi käyttäminen on edelleen tarpeen, jos esimerkiksi laki pakottaa meidät antamaan henkilötietojasi tai jos edellytämme henkilötietojesi käyttöä kanteen tai tutkinnan tarkoituksissa tai muissa oikeudellisissa tai liiketoimintatarkoituksissa. Meidän on ehkä myös pidettävä sinusta keräämämme tiedot vain sisäisessä käytössä, kuten tilastollisia analyysejä ja vaatimusten noudattamista varten, lain sallimassa laajuudessa.

Yleissääntönä lähetämme sinulle myynnin edistämiseen tarkoitettuja sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä vain suostumuksellasi. Voit lopettaa myynnin edistämiseen tarkoitettujen sähköpostiviestien vastaanottamisen meiltä noudattamalla kyseisten viestien yhteydessä annettuja ohjeita, kuten vastaanottamasi sähköpostiviestin alatunnisteessa annettuja ohjeita, tai ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa privacyservices@mii.com

Tietyissä maissa, jos olet asiakkaan työntekijä ja käytät tuotteitamme ja/tai palveluitamme työsuhteessasi, saatamme lähettää sinulle pyytämättä markkinointia sähköpostitse, jos työnantajasi on antanut suostumuksensa siihen, että voit vastaanottaa sähköpostiviestejä meiltä, tai jos työnantajasi on antanut meille luvan ottaa yhteyttä sinuun suoraan ja hankkia suostumuksesi markkinoinnin vastaanottamiseen.

Jos laki niin sallii, saatamme postittaa sinulle pyytämättä tarjouksia tai tuotetietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit lopettaa myynninedistämispostien vastaanottamisen meiltä ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme tässä tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti. Myynninedistämisposti saattaa sisältää kieltäytymisohjeita, ja voit lopettaa myynninedistämispostin vastaanottamisen myös noudattamalla kyseisiä ohjeita.

Voit lopettaa myynninedistämissähköpostin tai -postin vastaanottamisen meiltä myös ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Anna yhteystietosi, jotta tietosuojavastaava pystyy tunnistamaan sinut ja täyttämään pyyntösi. Jos päätät lopettaa myynninedistämisviestien vastaanottamisen meiltä, kunnioitamme pyyntöäsi. Lähetämme sinulle kuitenkin edelleen tuotteeseen tai palveluun liittyviä viestejä, jotta voimme noudattaa kanssasi solmimaamme sopimusta.

Poisto

Säilytämme henkilötietojasi tyypillisesti sen ajanjakson verran, joka on tarpeen tässä selosteessa esitettyjen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Kaikki mahdolliset keräämämme biometriset tai vastaavat tiedot poistetaan viimeistään sen päivämäärän ensimmäisenä vuosipäivänä, jona tunnisteen keräämisen tarkoitus umpeutuu, ellei laki edellytä eri ajanjaksoa.

Joillakuilla käyttäjillä saattaa olla oikeus pyytää, että poistamme heidän henkilötietonsa. Kaikki poistopyynnöt on osoitettava tietosuojavastaavalle. Saatamme myös päättää poistaa tietosi, jos uskomme niiden olevan epätäydellisiä tai paikkansapitämättömiä tai jos uskomme käytön ja säilytyksen jatkamisen olevan vastoin muihin henkilöihin tai kolmansiin osapuoliin kohdistuvia velvoitteitamme. Kun poistamme henkilötiedot, ne poistetaan aktiivisesta tietokannastamme, mutta ne voivat pysyä arkistoissa, jos niiden poistaminen ei ole käytännöllistä tai mahdollista. Lisäksi saatamme säilyttää henkilötietojasi tarvittaessa lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja/tai sopimustemme toteuttamiseksi.

Miten suojaamme henkilötietosi

Henkilötietojesi tietoturva on meille tärkeää.

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä tietoturvanormeja, ottaen huomioon suhteelliset riskit ja henkilötietojen luonteen käyttääksemme kohtuullisia ja asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojatoimia suojataksemme ne häviämiseltä, väärinkäytöltä, luvattomalta käsittelyltä ja luvattomalta saannilta, muuttamiselta, tuhoamiselta tai luovuttamiselta, sekä sisäisesti että ulkopuolisilta.

Valitettavasti Internetin kautta tapahtuvissa siirroissa on aina jonkinlainen riski henkilötietoja lähetettäessä. Jos laki edellyttää meidän ilmoittavan sinulle henkilötietojesi tietoturvaloukkauksesta, voimme ilmoittaa siitä sinulle sähköisesti, kirjallisesti tai puhelimitse, jos laki niin sallii.

Olet vastuussa salasanojesi ja tilitietojesi salassapidosta. Huomaathan, että emme koskaan kysy salasanaasi pyytämättä tehdyssä puhelussa tai sähköpostissa.

Miten voit ottaa yhteyttä meihin

Jos sinulla on tietosuojaselostettamme taikka henkilötietojesi keräämistä tai käyttämistä koskevia kysymyksiä, huolenaiheita tai pyyntöjä, voit ottaa yhteyttä meihin seuraavasti:

Postitse seuraavassa osoitteessa:

Data Privacy OfficerMiTek HouseGrazebrook Industrial Park, Peartree Lane, Dudley, West Midlands DY2 0XW, Yhdistynyt kuningaskunta

Sähköpostitse seuraavaan osoitteessa: privacyservices@mii.com

Seuraavassa osoitteessa sijaitsevan verkkosivun kautta: https://privacyportal-uk.onetrust.com/webform/b8e7571f-5f8e-40aa-9ba3-bba5557bd7ad/d4c71692-0fa0-4c62-8235-8a3ce54470d0

Jos sinulla on ratkaisematon tietosuojaa tai henkilötietojen käyttöä koskeva huolenaihe, jota emme ole käsitelleet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen riidanratkaisun tarjoajaan (maksutta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. Työntekijöiden tulisi käyttää seuraavia menettelyitä:

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme ja sijaitset Euroopan unionissa, sinulla saattaa olla oikeus tehdä kantelu paikalliselle tietosuojaviranomaisellesi.
Jos sinulla on tietosuojaselostettamme taikka henkilötietojesi keräämistä tai käyttämistä koskevia kysymyksiä, huolenaiheita tai pyyntöjä, voit ottaa yhteyttä meihin seuraavasti:

Henkilöstöhallinnon tietojen tietosuojaa koskevien huolenaiheiden käsittelyprosessi

Olemme Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietojasi koskevat huolenaiheesi tutkitaan ja ratkaistaan ripeästi. Tästä syystä olemme laatineet tietosuojaa koskevien huolenaiheiden käsittelyprosessin. Pyrimme ratkaisemaan kaikki tietosuojaasi ja tietosuojakäytäntöihimme liittyvät huolenaiheesi tämän prosessin kautta.

MiTek kannustaa vapaaseen ja avoimeen viestintään työntekijöiden, henkilöstöhallinnon ja muiden johdon työntekijöiden välillä. MiTekin työntekijät ovat velvollisia ilmoittamaan kaikista tietosuojaan liittyvistä huolenaiheistaan ja kaikesta toiminnasta, jonka he uskovat olevan epäasianmukaista henkilötietojen käyttöä. Useimmat tapahtumat voidaan käsitellä tehokkaasti erittäin pientä häiriötä aiheuttaen, jos niistä ilmoitetaan viipymättä. Seuraavaa prosessia noudatetaan työntekijöiden riidoissa tai valituksissa, jotka koskevat henkilötietojen käyttöä:

 • Työntekijöiden, joilla on MiTekin henkilötietojen käyttöä tai mahdollista tietoturvaloukkausta koskeva huolenaihe, tulisi ilmoittaa siitä esimiehelleen. Jos kyseinen työntekijä on eurooppalaisen yritysneuvoston tai ammattiliiton jäsen, työntekijän tulisi noudattaa määritettyä valitusprosessia. Jos työntekijästä tuntuu, että olisi sopimatonta keskustella tapahtumasta esimiehen kanssa, tai jos esimies on valituksen kohde, työntekijä voi ilmoittaa kyseisestä käytöksestä / kyseisistä kommenteista henkilöstöhallinnon edustajalleen tai muulle johdon jäsenelle. Työntekijöitä kannustetaan käyttämään MiTekin avoimien ovien politiikkaa. Vakavampia ongelmia varten käytössämme on myös etiikan ja vaatimustenmukaisuuden neuvontapalvelu: maksuton numero 800 261 8651 tai osoite www.brk-hotline.com.
 • Jos kuka tahansa johdon työntekijä kuulee tietoturvaloukkauksesta tai valituksesta, joka koskee mahdollista henkilötietojen epäasianmukaiseen käyttöön liittyvää käytöstä, hänen on ilmoitettava asiasta heti tietosuojavastaavalle osoitteessa privacyservices@mii.com. Jos hän ei tee näin, seurauksena voi olla kurinpitotoimi, joka voi olla jopa irtisanominen.
 • Jos kuka tahansa hakija uskoo havainneensa henkilötietojen epäasianmukaista käyttöä tai joutuneensa tietoturvaloukkauksen kohteeksi, hänen tulisi ilmoittaa asiasta heti tietosuojavastaavalle osoitteessa privacyservices@mii.com. Valituksen tulisi olla mahdollisimman täsmällinen, ja siihen tulisi yleensä sisältyä mukana olleiden henkilöiden ja mahdollisten todistajien nimet.

Henkilötietojen epäasianmukaista käyttöä koskevat raportit ja valitukset tutkitaan viipymättä ja objektiivisella, puolueettomalla tavalla. MiTek toteuttaa tutkimukset luottamuksellisesti, siinä määrin kuin se on mahdollista. Kyseisiä asioita koskevien tietojen julkistaminen tehdään tiedonsaantitarpeen perusteella, noudattaen mukana olevien henkilöiden oikeuksia ja MiTekin tutkintavelvollisuutta. Jos MiTek määrittää henkilötietojen laitonta käyttöä tapahtuneen, se ryhtyy viipymättä korjaavaan toimenpiteeseen sovellettavan lain mukaisesti.

Jos kuka tahansa työntekijä uskoo olevansa kostotoimien kohteena, hänen tulisi ottaa viipymättä yhteyttä henkilöstöhallinnon edustajaansa, esimieheensä tai muuhun MiTekin johdon jäseneen, jotta huolenaiheet voidaan arvioida viipymättä ja perusteellisesti. Keneen tahansa laittomiin kostotoimiin osallistuvaan työntekijään voidaan kohdistaa kurinpitotoimi, joka voi olla jopa irtisanominen.
Paikallisilta tietosuojavirastoilta, yritysneuvostoilta ja Yhdysvaltain kauppaministeriöltä tulevat tiedustelut sekä paikallisilta tietosuojavirastoilta, yritysneuvostoilta ja Yhdysvaltain kauppaministeriöltä tai miltä tahansa muulta paikalliselta, alueelliselta tai liittovaltion virastolta vastaanotetut raportit ja valitukset tulisi ohjata viipymättä tietosuojavastaavalle osoitteessa privacyservices@mii.com.
Jokaisessa edellä mainitussa tapauksessa vastaamme sinulle neljänkymmenenviiden (45) päivän kuluessa lähettämäsi tiedon vastaanottamisesta ja teemme parhaamme huolenaiheidesi käsittelemiseksi.

EU:ssa sijaitsevilla työntekijöillä on oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseensa, jos ratkaisu ei ole saavutettavissa sisäisen prosessimme kautta tai jos työntekijä haluaa käytettävän riippumattomia ratkaisumekanismeja. Löydät oman lainkäyttöalueesi tietosuojaviranomaisen osoitteesta http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index.

Siirto toisiin maihin

Saatamme säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi järjestelmissä, jotka sijaitsevat kotimaasi ulkopuolella. Saatamme myös siirtää henkilötietojasi maihin, jotka eivät ehkä takaa samaa henkilötietojen suojatasoa kuin asuinmaasi. Antamalla henkilötietojasi meille suostut näihin siirtoihin.

Siirroista tai siitä riippumatta, missä säilytys tai käsittely voi tapahtua, käytössämme on kuitenkin henkilötietojen suojaamiseksi menettelyitä ja valvontatoimia, tässä tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti ja siten kuin sovellettavat tietosuoja-/yksityisyyslait edellyttävät.

Meillä on Privacy Shield -tietosuojakäytäntö, jota sovelletaan käsiteltäessä Euroopan talousalueella (”ETA”) ja Sveitsissä asuvien henkilötietoja Yhdysvalloissa. Sen löytää tästä. Jos tämä Privacy Shield -tietosuokäytäntö koskee henkilötietojasi, Privacy Shield -tietosuokäytännön ehdot ovat näiden henkilötietojen osalta etusijalla, jos esiintyy ristiriita jonkin tämän tietosuojaselosteen ehdon kanssa.

Kolmansien osapuolten sovellukset ja verkkosivustot

Huomaa, että sivustomme ja tuotteemme saattavat sisältää linkkejä verkkosivustoille, joita ylläpitävät muut tahot, joiden tietosuojakäytännöt poikkeavat omistamme. Tämä tietosuojaseloste ei koske mitään tietoja, joita kerätään sinulta kyseisten linkkien kautta tai joita saatat antaa verkkosivustoilla, joille siirryt näitä linkkejä käyttämällä. Emme ole vastuussa niiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, joita on linkitetty sivustoihin, tai minkään muiden verkkosivustojen, joita emme ole suunnitelleet ja laatineet. Sinua kehotetaan käyttämään tervettä järkeä ja tarkastamaan tietosuojakäytännöt jokaiselta verkkosivustolta, jolla päätät käydä, ennen henkilötietojesi lähettämistä.

Evästeet ja tyhjät GIF:t

Evästeet

”Eväste” on pieni laitteeseesi lähetettävä tekstitiedosto, jota käytetään tallentamaan rajoitettuja tietoja tuotteen tai verkkosivuston käytöstäsi.

Me ja palveluntarjoajamme sekä luotetut kumppanimme käytämme evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa tarjotaksemme sinulle tiettyjä toimintoja, kuten mahdollistaaksemme pääsyn suojatuille kirjautumisalueille ja sen, että et joudu syöttämään uudelleen tietoja tuote- tai verkkosivustolomakkeisiin. Saatamme käyttää evästeitä tai vastaavia tekniikoita myös mukauttaaksemme tuote- tai verkkosivustosisältömme tai parantaaksemme turvallisuutta ja käyttäjäkokemusta, esimerkiksi analysoidaksemme sivuston liikennettä, kuten sivuston sivujen kokonaiskävijämäärää, tehdäksemme parannuksia ja kerätäksemme demografisia tietoja käyttäjäkunnastamme kokonaisuutena.

Saatamme käyttää analytiikkatyökaluja, joita tarjoavat Google, Inc. (”Google”) tai muut vastaavat tarjoajat. Analytiikkatyökalut asettavat evästeitä tuotteidemme tai verkkosivustomme kautta ja keräävät koottuja tietoja käyttäjien ja kävijöiden tuotteen tai verkkosivuston käytöstä. Kerättyjen tietojen ansiosta pystymme ymmärtämään koottua käyttäjien tai kävijöiden toimintaa ja sitä, miten voimme parantaa tuote- tai verkkosivustotarjontaamme. Nämä tiedot kerätään ja niitä käytetään vain kootusti, eikä niitä käytetä kenenkään yksittäisen käyttäjän tai kävijän henkilöllisyyden tunnistamiseen.

Saatamme myös käyttää kolmansien osapuolten tarjoamia markkinointiautomaatiotyökaluja (yritysten tarkat tiedot voidaan antaa pyynnöstä). Nämä yritykset asettavat evästeitä profiloidakseen käyttäjän tai kävijän kiinnostuksen kohteita ja toimintaa. Käytämme näiden evästeiden kautta kerättyjä tietoja tarjotaksemme käyttäjille tai kävijöille tietoja, uusia artikkeleita ja mainontaa, joka on räätälöity heidän tarkkojen tarpeidensa ja vaatimustensa mukaisesti.

Voit hallita evästeiden käyttöä yksittäisen selaimen tasolla, mutta jos päätät poistaa evästeet käytöstä, sivustojemme tai palvelumme tietyissä ominaisuuksissa tai toiminnoissa voi esiintyä rajoituksia. Jos haluat hallinnoida flash-evästeitä, napsauta tästä.

Tuotteitamme ja verkkosivustojamme käyttämällä hyväksyt sen, että voimme asettaa tämäntyyppisiä evästeitä laitteeseesi.

Emme tällä hetkellä tunnista seurantamekanismeja koskevia automaattisia selainsignaaleja, joihin voi sisältyä ”Do Not Track / Älä seuraa” -ohjeita.

Tyhjät GIF:t

Asiakkaille ja muille kolmansille osapuolille lähetettävät sähköposti- ja myynninedistämisviestit voivat sisältää myös ”tyhjä kuva” -GIF:iä, joilla seurataan sähköpostikampanjan tuloksia.

Sinulla on oikeus kieltää tuotteidemme tai verkkosivustomme kautta asetetut evästeet ja tyhjät GIF:t tai poistaa ne käytöstä, mutta jos päätät tehdä niin, tietyt toiminnot eivät ehkä ole käytettävissäsi.

Voit ottaa GIF:t pois käytöstä sähköpostista ja katsoa sähköpostiohjelmasi ohje-valikosta lisätietoja. Voit poistaa GIF:t käytöstä myös selainasetuksistasi. Tapa, jolla voit tehdä tämän, vaihtelee eri selaimissa, joten suosittelemme, että katsot selaimesi ohje-valikosta lisätietoja.

Huomaa, että jos et aseta selain- ja sähköpostiasetuksiasi niin, että evästeet ja tyhjät GIF:t poistetaan käytöstä, ilmaiset suostuvasi niiden vastaanottamiseen.

Mainonnasta kieltäytyminen

Mainonnasta kieltäytyminen

Toimimme yhden tai useamman kolmannen osapuolen kumppanina, jotta voimme näyttää mainontaa sivustoillamme ja hallinnoida omaa mainontaamme muilla verkkosivustoilla. Kolmannen osapuolen kumppanimme saattavat käyttää evästeitä tai vastaavia tekniikoita tarjotakseen asiakkaille ja muille kolmansille osapuolille mainontaa selaustoimintasi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Jos haluat kieltäytyä kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta, voit tehdä niin joidenkin yritysten osalta napsauttamalla tästä (tai jos sijaitset Euroopan unionissa, napsauttamalla tästä).

Voit lukea lisää siitä, miten voit kieltäytyä mukautettujen mainosten vastaanottamisesta tähän selaimeen tai laitteeseen mainostajilta, jotka ovat Network Advertising Initiativen jäseniä tai jotka noudattavat Digital Advertising Alliancen käyttäytymiseen perustuvan verkkomainonnan itsesääntelyperiaatteita (Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising), käymällä näiden organisaatioiden kieltäytymisasetuksissa.

Linkit näihin sivustoihin ovat tässä:

Network Advertising Initiative: Selaimen kieltäytymisasetukset: https://www.networkadvertising.org/choices/

Digital Advertising Alliance: Selaimen kieltäytymisasetukset: https://www.aboutads.info/choices/

Sekä Network Advertising Initiative että Digital Advertising Alliance: Sovelluksen kieltäytymisasetukset: https://youradchoices.com/appchoices

Mobiililaitteesi saattaa sisältää ominaisuuden (”Limit Ad Tracking / Rajoita mainosten seurantaa” iOS:ssä tai ”Opt Out of Interest-Based Ads / Kieltäydy kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainoksista” Androidissa), joka sallii sinun kieltäytyvän sellaisten tiettyjen tietojen keräämisestä sovellusten kautta, joita käytetään kiinnostuksen kohteisiin perustuviin mainontatarkoituksiin, tai ilmoittavan kiinnostuksen kohteisiin perustuville mainontayrityksille, että et halua sinua seurattavan. Kun kieltäydyt mukautetusta mainonnasta, saatat edelleen nähdä verkkomainontaa palveluissa tai mainoksiamme muilla verkkosivustoilla.

Ilmoitus Kalifornian osalta

Tämä osio koskee Kalifornian (Yhdysvallat) asukkaiden henkilötietoja Kalifornian lainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien Kalifornian kuluttajatietosuojalaki (California Consumer Privacy Act, ”CCPA”).

Selosteen muutokset

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta vastaamaan tietokäytäntöjemme, tekniikan ja sovellettavan lain muutoksia. Jos teemme olennaisia muutoksia, pyrimme antamaan ilmoituksen mielekkäällä tavalla, kuten antamalla ilmoituksen kohtuulliseksi ajaksi ”tietosuojakäytäntö”-linkin vieressä aloitussivullamme, kun muutos tukee voimaan. Kaikki edelliset versiot ovat pätemättömiä. Joka tapauksessa kehotamme sinua katsomaan säännöllisesti tältä sivulta uusimmat tiedot tietosuojakäytännöistämme.

Liite A: Tiedonjakoilmoitus Kalifornian osalta

Kalifornian siviililain 1798.115(c), 1798.130(a)(5)(c), 1798.130(c) ja 1798.140 artiklojen mukaan yritysten tulisi kertoa, kerätäänkö seuraavia tietoluokkia, siirretäänkö niitä vastikkeellisesti tai siirretäänkö niitä organisaation ”liiketoimintatarkoitusta” varten siten kuin kyseinen termi määritetään Kalifornian laissa (tai oliko niitä kerätty tai siirretty edellisten 12 kuukauden aikana). Emme ”myy” henkilötietojasi. Huomaa, että vaikka luokka olisi merkitty, meillä ei välttämättä ole kyseisen luokan tietoja sinusta. Esimerkiksi: siirrämme pankkitilinumeroita liiketoimintatarkoituksessa maksaaksemme työntekijöillemme (esim. suora talletus), mutta emme kerää tai siirrä niiden henkilöiden pankkitilinumeroita, jotka lähettävät kysymyksiä sivuston ”ota yhteyttä meihin” -sivun kautta.

Keräämiemme henkilötietojen luokat Kenelle luovutamme henkilötietoja liiketoimintatarkoituksessa
Tunnisteet – näihin saattavat sisältyä todellinen nimi, alias, postiosoite, yksilöllinen henkilötunnus, verkkotunniste, sähköpostiosoite, tilin nimi, sosiaaliturvatunnus, ajokortin numero, passin numero tai vastaavat tunnisteet. • Mainosverkostot

• Osakkuusyritykset tai tytäryhtiöt

• Liiketoimintakumppanit

• Data-analytiikan tarjoajat

• Tiedonvälittäjät

• Viranomaisyksiköt, tarvittaessa lain noudattamiseksi tai laittoman toiminnan estämiseksi

• Internet-palveluntarjoajat

• Yhteismarkkinointikumppanit

• Käyttöjärjestelmät ja alustat

• Muut palveluntarjoajat

• Maksunkäsittelijät ja rahoituslaitokset

• Ammattilaispalveluita tarjoavat organisaatiot, joihin voi sisältyä tilintarkastajia ja lakiasiaintoimistoja

• Yhteisöpalvelut

Henkilötietojen lisäluokat, jotka on kuvattu Kalifornian asiakasrekisterisäädöksessä (Cal. Civ. Code 1798.80(e) artikla – näihin saattavat sisältyä allekirjoitus, fyysiset ominaisuudet tai fyysinen kuvaus, valtion antaman henkilöllisyystodistuksen numero, vakuutuskirjan numero, koulutus, pankkitilinumero, luottokortin numero, maksukortin numero ja muut taloudelliset tiedot, lääketieteelliset tiedot ja terveysvakuutustiedot.
Suojattujen luokitusten ominaisuudet – näihin saattavat sisältyä ikä, sukupuoli, rotu, etnisyys, fyysinen tai henkinen vamma jne.
Kaupalliset tiedot – näihin saattavat sisältyä tiedot ostetuista, hankituista tai harkituista tuotteista taikka muut osto- tai kulutushistoriat tai -taipumukset.
Biometriset tiedot
Internetin tai muun sähköisen verkon toimintatiedot – näihin saattavat sisältyä selaushistoria, hakuhistoria ja tiedot henkilön vuorovaikutuksesta Internet-sivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa.
Maantieteelliset sijaintitiedot
Ääni-, sähkö-, visuaaliset, lämpö-, haju- tai vastaavat tiedot
Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot
Edellä luetelluista tiedoista tehdyt päätelmät