Tutustu Posi-Palkkiin ja keskustele asiantuntijoidemme kanssa FinnBuild 2022 -messuilla

Tervetuloa tutustumaan Posi-Palkkin sekä nykyaikaisen ristikkosuunnittelun mahdollisuuksiin paikan päällä FinnBuild 2022 -messuille 4.–6.10. Löydät meidät osastolta 1E32.

FinnBuild on rakennus- ja talotekniikan tuotteiden ja palveluiden merkittävin asiantuntijatapahtuma, joka on koonnut yhteen kaikki rakennusalan toimijat vuodesta 1974. Tämän vuotisessa tapahtumassa MiTek tekee ensiesiintymisensä FinnBuild-messuilla. Olemme erityisesti innoissamme siitä, että pääsemme vihdoinkin tapaamaan alan ihmisiä kasvotusten Posi-Palkeista rakennetulla messuosastollamme!

Varmista juttutuokio asiantuntijamme kanssa ja varaa tapaaminen jo etukäteen!

Ota yhteyttä

finnbuild 2022 olemme mukana leima

Tervetuloa osastolle 1e32!

MiTek Finland Oy on asiakkaidensa avainkumppani rakennustuotteiden toimittajana, suunnittelupartnerina sekä ohjelmisto- ja laitetoimittajana.

Posi-Palkki

Messuilla voit tutustua Posi-välipohjien pienoismalleihin sekä läpileikkauksiin. Pääset näkemään omin silmin, kuinka esimerkiksi putkivedot kulkevat siististi palkistossa.

Pamir-suunnitteluohjelmisto

Suunnittelijamme esittelevät pisteellämme Pamir-ohjelmistoa, joka tarjoaa tehokkuutta ja tarkkuutta ristikoiden ja kattorakenteiden suunnitteluun. Tutustu ohjelmistoon paremmin jo ennakkoon ja näe paikan päällä, kuinka suunnittelu käytännössä tapahtuu.

Rakennuskiinnikkeet

Valmistamme ja edustamme myös laajaa määrää rakennuskiinnikkeitäRakennuskiinnikkeidemme asiantuntija vastaa kysymyksiisi messuosastollamme niin valmiista ratkaisuista kuin erikoisosien valmistamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Nähdään messuilla!

Rekisteröidy messukävijäksi tästä

 

FinnBuild 2022 logo