Tiesitkö, että lähes jokainen kaksi- tai kolmikerroksinen Jetta-talo suunnitellaan Posi-Palkin avulla? Jetta-Talo Oy on käyttänyt Posi-Palkkia välipohjissaan liki vuosikymmenen ajan. Posi-Palkin luotettavuus, kokonaistaloudellisuus sekä toimiva toimitusprosessi vetoavat tähän yhteen Suomen suurimmista talopakettivalmistajista.

 

Jetta-Talo on valmistanut koteja lähes 40 vuoden ajan. Tämä puutalojen valmistajavirtuoosi palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja jokainen Jetta-koti rakennetaan asukkaidensa toiveiden mukaan.

Ei olekaan ihme, että MiTekin Posi-Palkki ja Jetta-Talo sopivat toisilleen. Kohteeseen sopivaksi suunniteltavia Posi-Palkkeja on löytynyt Jetta-Talon kaksi- ja kolmikerroksisista taloista vuodesta 2012 lähtien.

 

Kumppanuus kehittyy kehittämällä: yhdessä sovitut toimintamallit luovat perustan onnistumiselle

Jetta-Talo on tunnettu kestävistä rakenneratkaisuistaan, laatumateriaaleistaan sekä tinkimättömästä työnjäljestään. Jetta-Talon suunnittelupäällikkö Jouko Rekilä näkee Posi-Palkin yhtenä menestystarinan mahdollistajista:

– Posi-Palkki tuo väljyyttä talon suunnitteluun, kun viemäröinnit ja lvi-putkistot voidaan vetää sen kautta. Suunnittelijoidemme ei myöskään tarvitse keskittyä värähtelemättömän välipohjan suunnitteluun, kun saamme valmiin suunnitelman suoraan MiTekilta. Taidokas suunnittelu on MiTekin ehdoton vahvuus, Rekilä toteaa.

MiTekin ja Jetta-Talon yhteistyötä on kehitetty aktiivisesti, jotta se palvelisi kumppanuutta optimaalisesti. Niin yhteiset suunnittelu- kuin toimitusprosessit ovat olleet aktiivisen kehitystyön alla.

– On tärkeää, että kaikki suunnitelmat saadaan sovitettua yhteen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja näin vietyä suunnitelma kerralla maaliin. Siksi olemme kehittäneet yhdessä ratkaisuja siihen, kuinka puurakenne-, lvi- ja Posi-suunnittelu hiotaan yhdeksi toimivaksi järjestelmäksi, Rekilä kertoo.

Suunnitteluprosessin ohella tärkeää on myös oikein pelaava toimitusprosessi.

– Toimitusprosessi on tärkein. Posi-Palkin kaltaiset välipohjaratkaisut vievät paljon tilaa rahdissa, mutta olemme löytäneet palkkiemme valmistajan kanssa sopivan ratkaisun kuljettaa Posi-Palkit suoraan työmaalle. Saamme ristikot ja välipohjan ratkaisut yhdellä kyydillä, Rekilä jatkaa.

MiTekin toimitusjohtaja Mika Laine pitää kumppanikohtaisia järjestelyjä olennaisen tärkeinä:

– Prosessien hiominen on olennaista, jotta Posi-Palkki voidaan suunnitella kohteen vaatimusten mukaisesti. Suunnittelun, valmistuksen ja toimitusten aikataulujen pitää sopia työmaan aikatauluihin. Jetta-Talo on tästä loistava esimerkki.

 

Reklamaatiovapaa Posi-Palkki voittaa massiivipuun

MiTekin ja Jetta-Talon tiivis ja kehittävä Posi-Palkki-yhteistyö on vienyt myös Posi-Palkin tuotekehitystä eteenpäin. MiTekin suunnittelija Ville Lindén on nähnyt läheltä, kuinka yhteistyö on vaikuttanut tuotekehitykseen:

– Palautteet Jetta-Talon suunnittelijoilta ja asentajilta ovat auttaneet meitä ymmärtämään paremmin Posi-Palkin vahvuuksia ja kehityskohtia. Aidot käyttökokemukset auttavat meitä kehittämään palkin suunnittelua ja suunnitelmia entistä paremmin Posi-Palkki-kohteisiin sopiviksi.

Myös Rekilä on tyytyväinen kehitystyöhön:

– Voi jopa sanoa, että Posi-Palkki on reklamaatiovapaa. Reklamaatioita ei ole juuri ilmennyt. Ja jos tuotteessa joskus on jotain häikkää, MiTek hoitaa asian kuntoon hetkessä. Odottelemaan ei tarvitse jäädä.

Posi-Palkin hyödyt suhteutettuna hintaan, tekevät palkista Jetta-Talolle kokonaistaloudellisen:

– Vaikka yksittäinen Posi-Palkki on ostoksena massiivipuuratkaisua kalliimpi, sen kokonaishyödyt ratkaisevat kaupan aina Posi-Palkin voitoksi.

 

Miten Posi-Palkki hyödyttäisi sinua eniten? Me kerromme! Tutustu Posi-Palkkiin lisää ja ota yhteyttä!

LET’S BUILD THINGS BETTER.

 

Tilaa MiTek-uutiskirje

Lähetämme sinulle tietoa MiTekistä, rakennuskiinnikkeistä ja Posi-Palkista. Saat uusimmat uutiset sähköpostiisi maltillisin väliajoin.