Kotasen Puutyön ja MiTekin yhteistyö on jo saavuttanut hyvän iän. Yhteistyötä kuvaavat työn monipuolisuus, toisten tunteminen sekä rohkea edelläkävijyys.

 

Naulalevyistä ohjelmistoihin

Kotasen Puutyö Oy on 40-vuotias merikaartolainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa kattoristikoita sekä konepajateollisuuden pakkauksia. Yritys on saavuttanut vahvan aseman puutavaran jatkojalostajana Suomessa. Tällä hetkellä Kotasen asiakkaat koostuvat pääsääntöisesti talotehtaista.

MiTekin ja Kotasen Puutyön yhteistyö alkoi jo yli 20 vuotta sitten. Toimintaansa aloitteleva yritys kaipasi aluksi vain naulalevyjen valmistajakumppania, mutta yritysten yhteistyöstä muodostui paljon enemmän. Nyt Kotasen Puutyöllä on naulalevyjen lisäksi käytössään niin MiTekin ohjelmistot kuin myös osa sen koneista.

Lisäksi Kotasen Puutyön tietokoneilla pyörivät MiTekin suunnitteluohjelmistot TrussCon ja uusi PAMIR. PAMIR-suunnitteluohjelmisto yhdistää kattoristikkosuunnittelun yhteen ohjelmistoon. Ohjelmisto on ollut Kotasen Puutyön käytössä nyt jo muutaman vuoden ja vastaanotto on ollut hyvää:

– PAMIR on huomattavasti käyttäjäystävällisempi kuin aikaisemmat suunnitteluohjelmat. Sillä pystyy vapaammin muokkaamaan puutavaraa ja niiden naulalevyliitoksia. Jokainen liitos pystytään muokkaamaan täysin omanlaiseksi esimerkiksi yhdistämällä naulalevyjä. PAMIR on helppokäyttöinen, koska kaikki onnistuu vapaalla kädellä, kertoo Kotasen Puutyön toimitusjohtaja Ossi Kotanen.

Kotasen Puutyö on yksi Suomen ensimmäisistä yrityksistä, joka on ottanut PAMIRin käyttöön. Kotasen Puutyön tavoin MiTek auttaa myös muita ohjelmistoasiakkaitaan siirtymään RoofCon/TrussCon-ohjelmistoista PAMIRiin veloituksetta ja koulutusta unohtamatta.

 

Asiakkaana globaalin yhtiön myötätuulessa

Pitkää yhteistyötä ei olisi ilman tiivistä yhteydenpitoa. Ossi Kotanen kiitteleekin MiTekia laadukkaista asiantuntijapalveluista:

– MiTekilla on loistavaa asiantuntemusta ja korkea tekninen osaaminen. Heiltä saa aina tarvittaessa apua, oli kyse sitten ohjelmistoista tai naulalevyistä.

MiTekin asiakkaana kansainvälisyyden tuulet puhaltavat myös Kotasen Puutyön työpöydälle. Ossi Kotanen kokee, että globaalin MiTek-yhtiön edut heijastuvat myös heidän työhönsä:

– MiTek on suuri yritys ja sen ohjelmistojen laatu on sen mukaista. Tehdessämme esimerkiksi haastavia rakenteita ulkomaille MiTekin asiantuntijat tarjoavat apuaan ja tietotaitoaan ongelmien ratkaisuun. Se on suuri etu!

MiTek Suomen toimitusjohtaja Mika Laine arvostaa pitkää yhteistyötä ja näkee sen hyödyttäneen ja ilahduttaneen molempia osapuolia:

– Yhteistyö Kotasen Puutyön kanssa on hyvää. Vuosien aikana olemme tutustuneet jo niin hyvin, että tunnemme toisemme hyvin. Kenelle tahansa voi soittaa ja asiat hoituvat.

 

Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi? Tutustu MiTekin palveluihin täältä.

LET’S BUILD THINGS BETTER.

Tilaa MiTek-uutiskirje

Lähetämme sinulle tietoa MiTekistä, rakennuskiinnikkeistä ja Posi-Palkista. Saat uusimmat uutiset sähköpostiisi maltillisin väliajoin.