Mitek Finland Oy markkinoi ja valmistaa naulalevyjä ja rakennuskiinnikkeitä sekä kattoristikoiden valmistuksessa käytettäviä koneita. Teemme myös kattoristikoiden suunnittelua sekä toimimme asiakastukena pitkälle kehitetylle koko katon ja ristikoiden suunnitteluohjelmistolle.  

Asiakkaitamme ovat kattoristikkovalmistajat, hirsi- ja talotehtaat sekä pakkausteollisuus.

Kansainvälinen  yritys

Olemme osa kansainvälistä MiTek-yhtymää, joka toimii menestyksellisesti ympäri maailmaa tuottaen kattorakenteiden valmistukseen liittyviä palveluja ja tuotteita. Yhtymän pääkonttori on Yhdysvalloissa St. Louisissa ja toimipisteitä sekä tyytyväisiä asiakkaita on kaikkialla Australiaa ja Etelä-Afrikkaa myöten. Euroopassa toimintaa on kaikissa maissa ja tuotantolaitoksia neljässä maassa. 

MiTekillä on maailmanlaajuisesti hyvä maine ja merkittävä markkinaosuus kattorakentamisen tuotesektorilla.  

Suomalaista tuotantoa ja suunnittelua


Naulalevyjen ja rakennuskiinnikkeiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kaikki tarvittavat tukipalvelut kattoristikon koko valmistusketjuun. Tarjoamme ainoana yrityksenä Suomessa myös täydellisen kattojen suunnitteluohjelmiston TrussCon/RoofCon. 

Maineemme luotettavana ja nykyaikaisena valmistajana perustuu jatkuvaan laaduntarkkailuun ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Tuotteemme sopivat nimenomaan suomalaisiin olosuhteisiin. Riihimäellä toimiva tehtaamme on Suomen vanhin, yhä toimiva naulalevyvalmistaja.  

Varma toimitus ympäristöystävällisellä ja tehokkaalla MiTek-paketilla 

Rakennuskiinnikkeiden toimitukset on mahdollista saada myös merkkikohtaisesti kerättynä ja pakattuna. Kaikki kiinnikkeet ja rakennuspellit pakataan säänkestävään, kierrätettävään pakkauslaatikkoon. Tämä toimintatapa tuo säästöä henkilöstökustannuksissa, pakkausmateriaalien käyttö vähenee ja rakennuksen pystytysaika lyhenee. Tuotteidemme toimitusvarmuus on lähes 100 %.