Soveltamisala

Yksityisyytesi suojaaminen on MiTek Industries Limitedille tärkeää ja teemme paljon sen eteen. Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilötietojen keräämistä MiTek Industries Limitedin operoimien ohjelmistojen, verkkosivustojen, tapahtumien ja joidenkin mobiilisovellusten kautta.

Tuotteissamme ja/tai verkkosivustoissamme voi olla linkkejä, jotka johtavat toisten tai MiTek Industries Limitedin muiden osien ylläpitämiin sivustoihin. Tämä tietosuojakäytäntö ei kuvaa kyseisten tuotteiden ja sivustojen tietosuojakäytäntöjä.

TÄRKEIMMÄT KOHDAT

Mitä henkilötietoja kerätään ja miten niitä kerätään?

Keräämme tietoja henkilöistä, käyttäjistä ja ammattilaisista monin tavoin mukaan lukien muun muassa seuraavat: suoraan henkilöiltä (esimerkiksi tilattaessa tuote, rekisteröitäessä tili ja rekisteröityessä uutiskirjeen tilaajaksi), työnantajalta, julkisesti saatavana olevista tiedoista sekä evästeiden ja/tai vastaavan teknologian kautta.

Emme jaa muiden kanssa mitään antamiasi tietoja, ellei sitä mainita tässä tietosuojakäytännössä tai ellemme vilpittömästi usko lain sitä vaativan.

Miten henkilötietoni suojataan?

Suojaamme antamasi tai työnantajasi antamat henkilötiedot katoamista, väärinkäyttöä tai luvatonta pääsyä, luovuttamista, muuttamista tai tuhoamista vastaan ylläpitämällä hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia.

MiTek Industries Limited noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, lakeja ja alan parhaita käytäntöjä henkilötietojen turvallisuuden osalta.

Jos oleskelet Euroopan talousalueella (ETA) tai maassa, jossa on tietosuojaa/yksityisyyttä koskeva laki, voimme siirtää henkilötietojasi maihin, jotka eivät ehkä takaa samaa henkilötietojen suojaustasoa kuin asuinmaasi. Antamalla tietosi annat samalla suostumuksesi näihin siirtoihin. MiTek Industries Limited noudattaa tiedonsiirtoa koskevia yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Kenellä on pääsy henkilötietoihin?

Emme myy, vuokraa tai lainaa postituslistoja tai muita asiakastietoja muille, emmekä anna henkilötietojasi riippumattomien osapuolten saataville lukuun ottamatta valtuutettuja edustajiamme, toimittajiamme ja alihankkijoitamme tai muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvataan.

Jotkut yhteistyökumppanimme tukevat tarjoamiamme tuotteita ja palveluita ja jaamme osan back office -toiminnoistamme muiden MiTek Industries Limitedin yritysten kanssa. Tämä tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti.

Emme luovuta riippumattomille kolmansille osapuolille henkilötietojasi tai tietoja, jotka koskevat tuotteidemme, verkkosivustojemme tai mobiilisovellustemme käyttöä muutoin kuin on tarpeen tuotekokemuksen parantamiseksi, meidän ja työnantajasi välisen oikeudellisen sopimuksen toteuttamiseksi, käyttöehtojen täytäntöönpanemiseksi, sisällön- ja teknologiantarjoajiin kohdistuvien velvoitteidemme täyttämiseksi tai lain niin vaatiessa.

Kuinka henkilötietojaan voi korjata, muuttaa tai poistaa tai miten asetuksiaan voi päivittää?

Voit muuttaa, päivittää tai poistaa tietojasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä postitse osoitteeseen:

MiTek House

Grazebrook Industrial Park, Peartree Lane,

Dudley, West Midlands

DY2 0XW, Yhdistynyt kuningaskunta

Tai sähköpostitse osoitteeseen:

info@mitek.co.uk

Tai puhelimitse numeroon:

MiTek-neuvontapuhelin (numero, jonka Ison-Britannian yksikkö antaa tähän tarkoitukseen)

Koko tietosuojakäytäntö

Mitä henkilötietoja MiTek Industries Limited kerää ja miten käytämme niitä?

Keräämme tietoja henkilöistä, käyttäjistä ja ammattilaisista monin tavoin mukaan lukien muun muassa seuraavat: suoraan henkilöiltä (esimerkiksi tilattaessa tuote, rekisteröitäessä tili ja rekisteröityessä uutiskirjeen tilaajaksi), työnantajalta, julkisesti saatavana olevista tiedoista sekä evästeiden ja/tai vastaavan teknologian kautta.

Käyttäjän toimittamat tiedot

Kun rekisteröidyt palveluihimme suoraan tai työnantajasi kautta tai tilaat tuotteita verkkosivustoiltamme tai suoraan meiltä, pyydämme sinulta joitakin henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, ja/tai tiettyjä tietojen lisäryhmiä tuotteidemme, verkkosivustojemme ja palveluidemme käytön perusteella mukaan lukien ohjelmistokoulutus ja markkinointiviestintä. Säilytämme näitä tietoja CRM-tietokannassa mahdollista tulevaa tarvetta varten.

Markkinointi

Voimme käyttää tiettyjä antamiasi tietoja tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua, tai lähettääksemme sinulle neljännesvuosittaisen uutiskirjeemme. Jos et halua saada tällaisia tarjouksia tai suoraa yhteydenottoa, voit kieltää ne (perua tilauksen) jäljempänä kuvatulla tavalla.

Jos haluat päivittää sähköpostiviestintää koskevia asetuksiasi tuotteidemme, palveluidemme, uutispäivitysten, tiedotteiden ja raporttien osalta, siirry asetusten hallinnoinnin linkkiin, joka on jokaisessa sähköpostiviestissä.

Muussa tapauksessa katso jäljempänä oleva kappale: Kuinka voin korjata, muuttaa tai poistaa henkilötietojani ja/tai miten voin päivittää asetuksiani?

Jos otat meihin yhteyttä saadaksesi asiakastukea, voimme pyytää sinua antamaan tietoja tietokoneestasi tai asioista, joita yrität ratkaista. Nämä tiedot ovat tarpeen, jotta voimme vastata kysymyksiisi.

Käyttö- ja WWW-palvelinlokit

Kun käyt verkkosivustoillamme, saatamme seurata käyttöäsi ja/tai käyntiäsi koskevia tietoja ja tallentaa nämä tiedot käyttö- tai WWW-palvelinlokeihin, jotka säilyttävät sivustoillamme tapahtuvan toiminnan. Palvelimemme keräävät ja tallentavat tiedot elektronisesti. Esimerkkejä keräämistämme tiedoista:

Yksilöllinen Internet-protokollaosoitteesi

Yksilöllisen Internet-palveluntarjoajasi nimi

Paikkakunta, alue ja maa, josta käsin käytät verkkosivustoamme

Käyttämäsi selain- tai tietokonetyyppi

Niiden linkkien määrä, joita napsautat sivustolla

Käyntisi päivämäärä ja kellonaika

Verkkosivu, jolta tulit sivustollemme

Sivut, joita katsoit sivustolla

Tietyt haut/kyselyt, joita suoritit tuotteidemme ja/tai verkkosivustojemme kautta

Käyttö- tai WWW-palvelinlokeihin keräämämme tiedot auttavat meitä hallinnoimaan tuotetta ja sivustoa, analysoimaan sen käyttöä, suojaamaan tuotetta ja/tai verkkosivustoa ja sen sisältöä asiattomalta käytöltä sekä parantamaan käyttäjän saamaa kokemusta.

Evästeet

Saatamme käyttää evästeitä tallentaaksemme ja seurataksemme sinua koskevia tietoja, jotta voimme tarjota ja antaa mukautettua ja henkilökohtaista palvelua tuotteidemme ja verkkosivustojemme kautta.

Eväste on pieni laitteeseesi lähetetty tekstitiedosto, johon tallennamme rajallista tietoa tuotteen tai verkkosivuston käytöstäsi. Evästeidemme ansiosta voimme tarjota sinulle tiettyjä toimintoja (esimerkiksi mahdollistamme pääsyn turvallisille kirjautumisalueille ja sen, ettei sinun tarvitse syöttää tietoja uudelleen tuote- tai sivustolomakkeisiin) ja mukauttaaksemme tuote- tai sivustosisältöä. Nämä toiminnot eivät olisi käytettävissä ilman evästeitä.

Tuotteitamme ja verkkosivustojamme käyttämällä hyväksyt sen, että voimme asettaa tällaisia evästeitä laitteellesi.

Kolmannen osapuolen palvelut

Voimme käyttää myös Google, Inc:n (”Google”) tai muiden vastaavien palveluntarjoajien tarjoamia analytiikkatyökaluja. Analytiikkatyökalut käyttävät tuotteidemme tai sivustomme evästeitä ja keräävät koostettua, anonymisoitua tietoa käyttäjistä ja kävijöiden tuotteen tai verkkosivuston käytöstä. Kerättyjen tietojen ansiosta ymmärrämme käyttäjien tai kävijöiden koostettua toimintaa ja saamme tietoomme, miten voimme parantaa tuote- tai sivustotarjontaamme. Nämä tiedot kerätään ja niitä käytetään vain anonymisoidusti ja koostetusti, eikä niistä voi tunnistaa käyttäjää tai kävijää henkilökohtaisesti.

Lisäksi voimme käyttää myös markkinoinnin automaatiotyökaluja (tiettyjä yritystietoja voidaan antaa pyynnöstä). Nämä yritykset profiloivat evästeiden avulla käyttäjien tai kävijöiden kiinnostuksen kohteita ja toimintaa. Käytämme näiden evästeiden avulla kerättyjä tietoja tarjotaksemme käyttäjille tai kävijöille tietoja, uusia tuotteita ja heidän erityistarpeisiinsa ja -vaatimuksiinsa räätälöityä mainontaa.  Nämä tiedot kerätään anonymisoidusti, paitsi jos käyttäjät tai kävijät ovat aiemmin rekisteröityneet markkinointiviestintämme vastaanottajiksi tai päättävät myöhemmin rekisteröityä sellaisiksi.  Jos näin on, asetettujen evästeiden avulla saatamme tunnistaa käyttäjän tai kävijän. Jos kävijät ovat rekisteröityneet markkinointiviestintämme vastaanottajiksi, käytämme näiden yritysten tarjoamia työkaluja, jotta voimme lähettää kohdennettua sähköpostimarkkinointia ja seurata sähköpostikampanjoidemme tehokkuutta, mukaan lukien käyttämällä sähköposteissamme läpinäkyviä gif-kuvia.

Sinulla on oikeus kieltää tuotteidemme tai sivustomme evästeiden käyttö tai poistaa ne käytöstä, mutta jos teet niin, et ehkä voi käyttää tiettyjä toimintoja. Tapa, jolla voit tämän tehdä, vaihtelee selaimesta toiseen, joten suosittelemme katsomaan lisätietoja selaimesi ohjevalikosta.

Sähköposteissamme ja kampanjaviesteissämme voi olla myös läpinäkyviä gif-kuvia, joilla seuraamme sähköpostikampanjan tuloksia. Jos haluat poistaa gif-kuvat käytöstä, tee se sähköpostissa tai käy sähköpostiohjelman ohjevalikossa.

Kunnioitamme oikeuttasi valita, haluatko hyväksyä evästeiden ja läpinäkyvien gif-kuvien käytön.

Huomaa, että jos et aseta selaimesi ja sähköpostisi asetuksia poistamaan evästeet ja läpinäkyvät gif-kuvat käytöstä, ilmaiset suostuvasi niiden vastaanottamiseen. 

Miten MiTek Industries Limited suojaa keräämiään henkilötietoja?

Olemme toteuttaneet tiettyjä asianmukaisia turvatoimia, jotka auttavat suojaamaan henkilötietosi tahattomalta häviämiseltä ja luvattomalta pääsyltä, käytöltä tai luovuttamiselta. Jotkut tuotteemme ja/tai sivustomme on esimerkiksi suojattu Secure Sockets Layer (SSL) -tekniikalla. Lisäksi tallennamme sinua koskevat tiedot konesaliin, johon on rajoitettu pääsy ja jota valvotaan asianmukaisesti, ja käytämme erilaisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi. Lisäksi käytämme tunkeutumisen havaitsemisohjelmistoja ja virustentorjuntaohjelmistoja.

Huomaa myös, että voimme tallentaa henkilötietojasi kotimaasi ulkopuolella sijaitseviin järjestelmiin ja käsitellä niitä siellä. Kuitenkin tallennus- ja käsittelypaikasta riippumatta käytämme asianmukaisia toimenpiteitä, joilla varmistamme tietojesi suojauksen tässä lausunnossa esitettyjen periaatteiden mukaisesti ja tietosuoja-/yksityisyyslakien vaatimusten mukaisesti.

Henkilötietojen siirto muihin maihin

Jos oleskelet Euroopan talousalueella (ETA) tai maassa, jossa on tietosuoja-/yksityisyyslaki, voimme siirtää henkilötietojasi maihin, jotka eivät ehkä takaa samaa henkilötietojen suojaustasoa kuin asuinmaasi. Tietosi antamalla annat samalla suostumuksesi näihin siirtoihin. MiTek Industries Limited siirtää henkilötietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen edellä esitetyn tarkoituksen täyttämiseksi.

Tietojen vastaanottajat ovat muita MiTek Industries Limited -yritysryhmän yrityksiä ja kolmantena osapuolena olevia palveluntarjoajia.

Ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin, jotta voimme tarjota kaikkien henkilötietojen riittävän suojaustason vähintään ETA-alueen standardien mukaisesti. Asuinmaastasi riippumatta tietojasi käsitellään tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen ehtojen mukaisesti.

Kenellä on pääsy henkilötietoihin?

Emme myy, vuokraa tai lainaa postituslistoja tai muita asiakastietoja muille emmekä anna henkilötietojasi riippumattomien osapuolten saataville lukuun ottamatta seuraavaa:

Tiedot on kerätty julkisesti saatavana olevilta toimialueilta mukaan lukien muun muassa verkkosivustot, yritysluettelot, yritysrekisterit, julkisesti saatavana olevat hallintoluettelot, hakukoneet ja vastaava teknologia.

Edustajille ja/tai alihankkijoille, jotka voivat käyttää niitä puolestamme tai kanssamme solmimansa suhteen yhteydessä (voimme esimerkiksi käyttää kolmansia osapuolia apunamme mainoskampanjoissa).

Lain niin vaatiessa, yleisen turvallisuuden tai järjestyksen vuoksi, tarvittaessa liikeomaisuutemme siirron yhteydessä (jos esimerkiksi toinen yritys ostaa yrityksemme tai jos joudumme selvitystilaan konkurssimenettelyiden aikana) tai jos uskomme vilpittömästi, että tietojen jakaminen on tarpeen oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi.

Jotkut yhteistyökumppanimme myös tukevat tarjoamiamme tuotteita ja palveluita, ja jaamme osan back office -toiminnoistamme muiden MiTek Industries Limitedin yritysten kanssa. Kaikkia yhteistyökumppaneitamme vaaditaan säilyttämään niiden henkilötietojen luottamuksellisuus, joihin niillä voi olla pääsy tämän lausunnon mukaisesti.

Emme luovuta käyttöäsi koskevia tietoja riippumattomille kolmansille osapuolille, paitsi jos se on tarpeen tuotekokemuksen parantamiseksi, meidän ja työnantajasi välisen oikeudellisen sopimuksen toteuttamiseksi, tilin ylläpitämiseksi, MiTek Industries Limitedin tuotteiden yhteistoiminnan vuoksi, käyttöehtojen täytäntöönpanemiseksi, sisällön- ja teknologiantarjoajiin kohdistuvien velvoitteidemme täyttämiseksi tai lain niin vaatiessa.

Voimme käyttää myös käyttötilastoja tuotteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Pääsysi joihinkin tuotteisiimme, palveluihimme ja sisältöömme voi olla suojattu salasanalla. Suosittelemme, ettet paljasta käyttäjänimiäsi ja salasanojasi kenellekään. Suosittelemme myös, että kirjaudut ulos tuotteestasi, tililtäsi tai palvelusta kunkin istunnon lopussa. Voit myös sulkea päätteesi tai selaimesi ikkunan työskentelyn lopetettuasi, erityisesti jos jaat tietokoneen jonkun muun kanssa tai jos käytät tietokonetta julkisella paikalla.

Kuinka voin korjata, muuttaa tai poistaa henkilötietojani ja/tai miten voin päivittää asetuksiani?

Voit muuttaa, päivittää tai poistaa henkilötietojasi milloin tahansa. Siirry käyttämäsi tuotteen tai palvelun profiiliasetuksiin. Voit myös pyytää neuvoa asiakaspalvelustamme.

Jos haluat päivittää sähköpostiviestintää koskevia asetuksiasi tuotteidemme, palveluidemme, uutispäivitysten, tiedotteiden ja raporttien osalta, siirry asetusten hallinnoinnin linkkiin, joka on jokaisessa sähköpostiviestissä.

Jos joissakin maissa käytät tuotteitamme ja/tai palveluitamme työsuhteesi aikana, MiTek Industries Limited lähettää sinulle pyytämättä markkinointia sähköpostitse vain, jos työnantajasi on antanut lupansa siihen, että saat MiTek Industries Limitediltä sähköpostiviestejä, tai jos työnantajasi on antanut MiTek Industries Limitedille luvan ottaa sinuun yhteyttä suoraan ja hankkia lupa markkinoinnin vastaanottamiseen.

Kysyttävää?

Jos haluat nähdä tiedot, jotka MiTek Industries Limitedillä on sinusta hallussaan, tai jos sinulla on tähän lausuntoon ja/tai käytäntöihimme liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, valituksia tai kiistoja, lähetä meille sähköpostia tai kirjoita edellä annettuun osoitteeseen.

Tietosuojalausunnon muutokset

Jos MiTek Industries Limitedin tietoja koskevat käytännöt muuttuvat merkittävästi, julkaisemme käytännön muutokset täällä. MiTek Industries Limited varaa oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa milloin tahansa julkaisemalla päivitetyn version täällä. Aiemmat versiot eivät tällöin ole enää voimassa.

Tämä verkon tietosuojakäytäntö on päivitetty21/02/2018